Home
  Webhosting
  Webdesign
  Forwarding
  Domein Check
     
  Portfolio
     
  FAQ
  Contact gegevens
  Contact formulier
     
  Algemene voorwaarden
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Webmail
     
Bent u een term tegengekomen die u niet begrijpt? Hieronder staat alles duidelijk uitgelegd. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen.
 
Term
Beschrijving

Prijs per jaar

 
Dit is de prijs die u in totaal per jaar moet betalen, deze prijzen zijn exclusief BTW.

Setup kosten

 
Dit zijn de kosten die u moet betalen voor het opzetten van uw hosting pakket.

Kosten domein

 
De prijs die u per jaar moet betalen voor de domeinnaam.

Webspace

 
Hoeveel MB u aan ruimte mag gebruiken op onze server voor uw website.

POP3 Adressen

 
Het aantal emailadressen dat u kunt aanmaken.

Email forwarding (alias adressen)

 
Als een email wordt verstuurd naar dit adres wordt dit doorgestuurd naar een ander door uw opgeven emailadres.

Auto-responders

 
Auto-responders reageren automatisch op inkomende emailtejs. Zoals 'bedankt voor uw email', maar u kunt ook bijv. sturen dat u op vakantie bent.

Catch-all mail

 
Een catch-all mailadres is een emailadres dat alle emails opvangt die gericht zijn aan uw domeinnaam maar waarvan u geen emailadres heeft aangemaakt.

Mailinglist

 
Met deze functie kunt u in een keer een email sturen naar meerdere emailadressen. Een nieuwsbrief is hier een goed voorbeeld van.

Dataverkeer

 
Dit is de hoeveelheid data die opgevraagd is vanaf uw site. Elke keer als een web page bekeken wordt of andere data geraadpleegd wordt brengt dat data verkeer met zich mee. Dat betekent dat er data van de site naar bezoeker wordt gestuurd of soms ook andersom. De waarde van het dataverkeer is uitgedrukt in megabytes(MB's).

Control panel
 
Hier kunt u de site zelf beheren.

Web Users

 
U kunt ook extra gebruikers aanmaken. U kunt deze gebruikers een emailadres toewijzen maar ook een stukje webspace binnen uw pakket.

Subdomeinen

 
Subdomeinen zien er als volgt uit. naam.uwdomein.nl dus bijvoorbeeld leden.gws.nl

SSI ondersteuning

 
Server Side Includes maakt het mogelijk om documenten te maken "on the fly". Voorbeelden hiervan zijn tijd en datum op een webpagina, de laatste modificatie datum van een bestand etc. Verder kunnen deze ook gebruikt worden als een interface voor CGI en /bin/sh programmas.

Perl (.cgi, .pl) ondersteuning

 
CGI scripts zijn kleine programmaatjes die op de server draaien en de interactiviteit van uw site verhogen. De scripts zijn meestal geschreven in Perl. Een perl interpreter is geinstalleerd op de server. U bent vrij om custom script op de server te draaien. Voorbeelden hiervan zijn een gastenboek, een zoekmachine, forum etc.

PHP ondersteuning

 
PHP is een server side script taal dat op allerlei manieren kan worden ingezet. Het is voor de gemiddelde persoon vrij snel op te pikken. Mensen die al enige/veel programmeer/scripting ervaring hebben zullen zeer snel in staat zijn om een webapplicatie er mee te maken. Voorbeelden hiervan zijn een gastenboek, zoekmachine en een forum.

MySQL Database

 
Deze database engine is ontworpen om snelle toegang tot data te verkrijgen. Wij verzorgen de infrastructuur om een database op te zetten. In de meeste gevallen is custom ontworpen programmatuur nodig (meestal in Perl of PHP) om een functionele web-to-database interface te maken. Ieder pakket beschikt over 1 database.

PHP-MyAdmin

 
Een online programma om uw database te beheren.

Webmail

 
Hiermee kunt u online uw email controleren en schrijven. Waar u ook bent.

Htaccess

 
Hiermee kunt u mappen op de server beveiligen

Beveiligde mappen aanmaken

 
Zie 'Htaccess'

Uitgebreide statistieken

 
Ieder hosting pakket beschikt over uitgebreide statistieken over uw bezoekers. Zoals op welk tijdstip de meeste bezoekers komen, hoe ze op uw site zijn gekomen, welke delen het meest zijn bezocht, welke zoekwoorden ze hebben gebruikt in de zoekmachine en meer.
 
  Garama Web Services - Zuiderweg 3 - 3769AB Soesterberg - info@garama.nl